Petit Paris Clothing

je nastao 2017. godine sa željom da stvaramo posebne modne komade za devojčice od 0 do 8 godina. Kolekcije su elegantne i romantične i po malo šik na francuski način, što ih odlikuje bezvremenskim dizajnom. Na njima je pregršt detalja, mašnjica, čipkica i karnerića, što podseća na lepršavost, srećne i bezbrižne trenutke detinjstva. Želimo da deca što duže izgledaju i osećaju se kao deca.

Naše haljinice mogu ulepšati vaša sećanja na velike, ali i manje trenutke. Osmislili smo ih tako da se deca osećaju udobno dok prave svoje vragolije, a mame mogu da budu spokojne kada kupe naš proizvod, jer pažljivo biramo materijale i vodimo računa o njihovom kvalitetu. Svi komadi odeće su napravljeni od visoko-kvalitetnih prirodnih materijala, koji imaju sertifikat “OEKO TEX standard 100”, a haljinice su dodatno postavljene poplinom od 100% pamuka.

Featured Services

Osnivač

Anne Radulović je osnivač i kreativni direktor brenda. Diplomirala je modni dizajn u Parizu gde je i radila u više modnih kuća.

“Odrasla sam u multikulturalnoj srediti, s obzirom da je moja mama Belginjanka a tata Srbin. Rođena sam u Ruandi i živela sam u više različitih zemalja. Putovanja i upoznavanja novih kultura imala su velikog uticaja na moje stvaranje. Sada živim i stvaram u Crnoj Gori, gde sam dobila dvoje dece i razumem sve o čemu mame mogu da razmišljaju kada kupuju za svoju decu, što je bila inspiracija da pokrenem ovaj brend.”

Anne Radulovic

Naši partneri

Poslovne informacije

Puno poslovno ime privrednog društva je: Petit Paris.
Sjedište: Podgorica.
Ulica: Vojvode Maša Đurovića..3/2. br. 30.
Odgovorno lice: Anne Radulović.
PIB: 03244750.
Šifra djelatnosti: 1413
Tekući račun: 51020181763
Kontakt telefon: +382069746032
Kontakt email adresa: anne@petitparisclothing.com